Menu Luk

Test din IQ

Ønsker du at kende din IQ, eller har du brug for at dokumentere din IQ med henblik på at blive optaget i IQ-Rekrutterings kandidatdatabase, så der flere veje, du kan gå. Du kan tilmelde dig en adgangsgivende optagelsesprøve hos Mensa, eller du kan gennemgå en RIAS-test eller en WAIS-test hos en autoriseret psykolog. Du kan også gennemføre en Cattell’s Fluid Intelligence Test (CFT 20-R) hos IQ-Rekruttering.

Cattell’s Fluid Intelligence Test (CFT 20-R) måler den flydende intelligens, altså din evne til at resonere, planlægge, løse problemer, tænke abstrakt, forstå komplekse ideer, lære hurtigt og lære af dine erfaringer.

Opgaverne i testen består af geometriske figurer, som kan genkendes uafhængigt af uddannelsesniveau og sproglig- eller kulturel baggrund.

Testen varer i alt ca. 45 min (inkl. introduktion til testens opgaver). Den gennemføres digitalt via. et tilsendt link. Du kan altså gennemføre testen i fred og ro hjemme hos dig selv, på det tidspunkt der passer dig bedst.

En IQ-test med tilbagemelding og samtale om høj begavelse koster 1.400 kr. inkl. moms. Samtalen varer 45 min.

Der findes også et meget prisvenligt alternativ til dig, der allerede er bekendt med, hvad det vil sige at være højt begavet, og som blot har brug for at modtage resultatet af din IQ-test uden en uddybende samtale – f.eks. fordi du skal bruge denne som dokumentation ved oprettelse i IQ-Rekrutterings kandidatdatabase.

En IQ-test, hvor du modtager dit resultat skriftligt (digital) uden mundtlig tilbagemelding koster 345 kr. inkl. moms.