Menu Luk

Er du højt begavet?

I Danmark er ca. 180.000 personer i den erhvervsaktive alder blandt landets 5% mest intelligente. Mange er ikke selv bevidste om deres høje intelligens eller finder først ud af det i en sen alder. Du kan altså sagtens være højt begavet uden selv at vide det. Højt begavede personer findes indenfor alle fag og bor fordelt over hele landet.

Hvis du er nysgerrig på, om du kunne være højt begavet, kan du starte med at få en indikation af din IQ ved at prøve en af de følgende IQ-test, som ligger frit tilgængeligt på internettet.

Du skal være opmærksom på, at disse test ikke kan erstatte en anerkendt IQ-test. Men de kan give en god indikation af, om det kunne være interessant for dig at undersøge din IQ nærmere med henblik på at blive optaget i IQ-Rekrutterings kandidatdatabase.

IQ-Rekruttering optager kandidater, der kan dokumentere at have en IQ på 125 eller derover (med en normalfordeling på 15) opnået i en anerkendt IQ-test.

Ønsker du at kende din IQ, kan du læse mere her:

MODTAG INFORMATIONER

OM KANDIDATER I
IQ-REKRUTTERING

Efter sommerferien bliver det muligt
at se informationer om kandidater i
IQ-Rekruttering her på hjemmesiden*

Vil du være blandt de første til at få informationer om nye kandidater, eller vil du blot gerne modtage informationerne direkte i din indbakke, så registrer dig her:

Du modtager ca. 8 mails om året.
Du kan til enhver tid afmelde dig fra mailinglisten.

*Kandidater vises naturligvis kun på hjemmesiden
efter forudgående aftale med kandidaten