Menu Luk

Opret dig som kandidat hos IQ-Rekruttering

IQ-Rekrutterings kandidatdatabase optager alle kandidater (som kan dokumentere at være blandt de 5% mest intelligente), uanset uddannelsesbaggrund, tidligere erfaringer og nuværende status på arbejdsmarkedet.

Når du opretter dig i vores kandidatdatabase tilkendegiver du, at du er interesseret i at modtage oplysninger om relevante jobs. Du forpligter dig ikke til noget. Af samme grund er det forholdsvis hurtigt og enkelt at oprette sig i vores database.

Som led i din oprettelse i kandidatdatabasen vil du blive bedt om at uploade dit CV. Dit CV bliver alene brugt som en slags fakta-ark, der kan give indblik i din uddannelsesbaggrund og dine tidligere erfaringer. Hos IQ-Rekruttering er huller i CV’et eller atypiske karriereveje ingen hindring for at komme i betragtning til et job. Når vi udvælger kandidater, gør vi det ud fra din motivation, dine kompetencer, dine resultater og din personlighed – også selvom disse ikke skinner tydeligt igennem på dit CV.

Når man er højt begavet kan man have mange faglige kompetencer og interesser. Nogle gange er det svært på forhånd at lægge sig fast på præcis hvilken retning, man ønsker at gå i sit næste job. Mange ved det først, når de ser netop det job eller det stillingsopslag, som rammer lige i øjet. Derfor er det vigtigt for IQ-Rekruttering at give dig mulighed for at tilkendegive variationen i dine faglige interesser.

IQ-Rekrutterings kandidatdatabase er for dig, der har en IQ på 125 eller derover. Du skal derfor uploade dokumentation for din IQ i kandidatdatabasen. Du kan dog godt oprette dig nu, og så senere vende tilbage for at uploade dokumentationen (hvis du f.eks. lige skal have fundet den frem af gemmerne). Hvis du ikke allerede har dokumentation for din IQ, kan du læse mere her.