Menu Luk

For jobsøgende

IQ-Rekruttering er for dig, der er blandt landets 5% mest intelligente.

Hvis du overvejer, om det er tid til nye udfordringer, eller hvis du er ledig og på udkig efter et job, så er IQ-Rekruttering din oplagte samarbejdspartner.

IQ-Rekruttering er specialiseret i høj begavelse og relationen til arbejdsmarkedet. Vi ved, hvilke store potentialer du besidder i kraft af din høje intelligens. Vi kender også til de udfordringer, du kan støde på i din jobsøgning – blandt andet fordi dine kompetencer og erfaringer ikke altid skinner igennem i en traditionel ansættelsesproces.

IQ-Rekruttering går nye veje for, at åbne virksomhedernes øjne for dine stærke kompetencer og store potentialer, som nogle gange bliver overset, når virksomheder rekrutterer nye medarbejdere.

Har du brug for sparring eller rådgivning om dit arbejdsliv eller dine fremtidige karrierevalg som højt begavet, tilbyder IQ-Rekruttering naturligvis også dette.

Læs mere her:
Er du højt begavet?
Test din IQ
Få job gennem IQ-Rekruttering
Opret dig som kandidat hos IQ-Rekruttering

MODTAG INFORMATIONER

OM KANDIDATER I
IQ-REKRUTTERING

Efter sommerferien bliver det muligt
at se informationer om kandidater i
IQ-Rekruttering her på hjemmesiden*

Vil du være blandt de første til at få informationer om nye kandidater, eller vil du blot gerne modtage informationerne direkte i din indbakke, så registrer dig her:

Du modtager ca. 8 mails om året.
Du kan til enhver tid afmelde dig fra mailinglisten.

*Kandidater vises naturligvis kun på hjemmesiden
efter forudgående aftale med kandidaten